Πέμπτη, 1 Απριλίου 2010

Ο γάμος της δημοσιογραφικής απάτης με τη σιωνιστική προπαγάνδα!Οργή, αλλά όχι έκπληξη, ένιωσαν τα μέλη του Συλλόγου Αλληλεγγύης στον Παλαιστινιακό Λαό Ιντιφάντα, όταν αντίκρισαν δημοσίευμα της εφημερίδας Αδέσμευτος Τύπος σχετικά με το μαζικό γάμο ανδρών της Χαμάς με μικρά κορίτσια προεφηβικής ηλικίας. Όπως αναφέρουν:
"Αν και σε φυσιολογικές συνθήκες δεν θα έπρεπε καν να χάσει κανείς το χρόνο του ασχολούμενος με αυτήν την ολοφάνερα ψευδή αθλιότητα, θα πρέπει να τοποθετηθούμε μιας και μια καθημερινή εφημερίδα επικύρωσε την κατασκευή που κυκλοφορούσε για καιρό στο διαδίκτυο".


Σε ανακοίνωσή τους, τα μέλη του Συλλόγου διευκρινίζουν ότι:

1. Τέτοιος γάμος μικρών κοριτσιών δεν υπήρξε ποτέ και είναι πάρα πολλές οι διαψεύσεις της παλαιστινιακής πλευράς που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο -δυστυχώς όταν πρόκειται να συκοφαντήσουν τους "βάρβαρους παλαιστίνιους", ορισμένοι δεν μπαίνουν στον κόπο να διασταυρώσουν τις "πληροφορίες" τους. Την είδηση διέψευσε ακόμα και αυτόπτης μάρτυρας δημοσιογράφος, κάθε άλλο παρά φιλικά διακείμενος προς τη Χαμάς.
Οι διαψεύσεις αυτές έγιναν αποδεκτές έδω και 6 μήνες ακόμα και από συντηρητικό φιλοϊσραηλινό ενημερωτικό site.

Η ηλεκτρονική απάτη έχει καταχωρηθεί εδώ και μήνες σε σχετικό ιστοτόπο που ξεσκεπάζει τέτοιες απάτες.


2. Στις φωτογραφίες που κυκλοφορούν, εμφανίζονται οι γαμπροί με τα παρανυφάκια.

3. Το τοπικό έθιμο είναι να μην εμφανίζεται η νύφη καθόλου, στον χώρο των ανδρών προσκεκλημένων κατά τη διάρκεια της γαμήλιας τελετής -επομένως δεν μπορούν να υπάρξουν οποιεσδήποτε φωτογραφίες νυφών ή "νυφών".

Ο Σύλλογος επισημαίνει ότι "η συγκεκριμένη 'είδηση', που κυκλοφόρησε λίγο μετά το σφαγιασμό των κατοίκων της Γάζας από τον ισραηλινό στρατό, δεν έχει παρά ένα σκοπό: να συκοφαντήσει τους Παλαιστίνιους ως βαρβάρους και κατ' αυτόν τον τρόπο να δικαιολογήσει εμμέσως τα διαπραττόμενα σε βάρος τους εγκλήματος.

Δεν πρόκειται για τη μοναδική τέτοια 'είδηση', μιας και το διαδίκτυο έχει αποδειχτεί πρόσφορο πεδίο για τη δράση της σιωνιστικής προπαγάνδας.

Δυστυχώς η κυκλοφορία, με 6 μήνες καθυστέρηση, της 'είδησης' στην Ελλάδα σε ένα ηλεκτρονικό μήνυμα που έχει κατακλύσει τους λογαριασμούς μας στο ίντερνετ, που έχει δημοσιευθεί σε δεκάδες blogs μέσα σε λίγα εικοσιτετράωρα και τελικά η αναδημοσίευση (και μάλιστα 'κατ' αποκλειστικότητα' όπως περηφανεύεται ο... 'Αδέσμευτος' Τύπος ) αποδεικνύουν ότι στη χώρα μας δεν ευδοκιμεί μόνο ο αντισημιτισμός αλλά και η ισλαμοφοβία".


Τέλος, τα μέλη του Συλλόγου καλούν την εφημερίδα Αδέσμευτος Τύπος να επανορθώσει, αλλά και τους πολίτες να μη δέχονται χωρίς κριτικό έλεγχο τέτοιου είδους "ειδήσεις" που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο.

Πηγή : http://tvxs.gr/node/54106/304073

Δεν υπάρχουν σχόλια: