Παρασκευή 27 Ιουλίου 2012

Προσοχή στο Κενό μεταξύ του News247.Gr & της δημοσιογραφίας

Το News247.Gr δημοσίευες την παρακάτω "είδηση" στην στήλη Παράξενα, δεν μπήκε καν στον κόπο να δει η έστω να μπει στην σελίδα που το δημοσιεύει, για να δει ότι  το υποτιθέμενο κανάλι που κάνει το "Candid Camera" είναι στην πραγματικότητα ένα εργαλείο προπαγάνδας και τίποτα άλλο.


Το  MEMRI TV είναι χρηματοδοτημένο πρόγραμμα από την κυβέρνηση της Αμερικής , και εντάσσεται στο πρόγραμμα καταπολέμησης της τρομοκρατίας. 


Ο ρόλος του και καλά τηλεοπτικό σταθμού , είναι να καλεί με πρόσχημα μιας συνεντεύξεις διαφόρους ανθρώπους που είναι γνωστό ότι αντιπαθούν το Ισραήλ, λέγοντας τους ότι δίνουν συνέντευξης σε γερμανικό κανάλι, κάποια στιγμή κατά την διάρκεια της εκπομπής τους αποκαλύπτουν ότι είναι σε ισραηλινό κανάλι, και τους λένε ότι δεν καταλάβανε καλά, και ότι η παραγωγή τους είχε ενημερώσει για το τι στα αλήθεια είναι το κανάλι.


Έτσι με ψέμματα και δόλιο τρόπο κάνουμε προπαγάνδα δείχνοντας κόσμο που επιτεθείτε σε γυναίκες ανήμπορες.. και άλλες τέτοιες αγριότητες .. κάθε παρομοίωση με τον κασιδιάρη είναι τουλάχιστον ατυχείς και άθλια...

http://www.memri.org/assistingamerica/ 



http://news247.gr/eidiseis/paraksena/aiguptios_hthopoios_epitithetai_se_paroysiastria_ekpomphs.1868224.html?fb_action_ids=4029937819990&fb_action_types=og.likes&fb_source=aggregation&fb_aggregation_id=246965925417366 


Δημοσιεύεις σαν και αυτές κατόπιν εντολές από τις Πρεσβείες (Ισραήλ & Αμερικής) δεν λέγεται δημοσιογραφία άλλα δελτίο τύπο , που στρώνει τον δρόμο για να δεχτεί η κοινή γνώμη στις αρχές Αυγούστου τον δολοφόνο Πρόεδρο του εκτρώματος που λέγεται Ισραήλ  Σιμόν Πέρες εδώ στην Ελλάδα.



Δεν υπάρχουν σχόλια: