Δευτέρα 20 Οκτωβρίου 2008

YouDrive.gr όπου θέλεις χωρίς αυτοκίνητο

YouDrive.gr όπου θέλεις χωρίς αυτοκίνητο
from pestaola.gr blog by Titanas

YouDrive.gr

Ελληνικό Google maps mashup με 8 γράμματα και οδηγίες κίνησης με Μέσα Μαζικής Μεταφοράς. Ναι, είναι το youdrive.gr που κάνει πράξη αυτό που υπόσχεται απλά, εύκολα και γρήγορα. Οι δημιουργοί περιγράφουν την υπηρεσία "Βρείτε πως θα φτάσετε στον προορισμό σας με Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, προστατεύοντας το περιβάλλον". Ναι το περιβάλλον είναι μια σημαντική παράμετρος αλλά το βασικότερο όλων είναι η διαδρομές με Μετρό, Τρόλλεϋ, Λεωφορεία, ΗΣΑΠ, Τραμ και Ηλεκτρικό.

Δίνετε αφετηρία και προορισμό ή εντοπίζεται τα σημεία στον χάρτη. Κάνετε κλικ στο Εύρεση και αυτό ήταν. Μπορείτε να επιλέξετε για αναζήτηση μεταξύ των μέσων πχ διαδρομή μόνο με Μετρό ή Μετρό και Τραμ κλπ και φυσικά μεταξύ γρηγορότερης διαδρομής ή διαγρομής με λιγότερο περπάτημα!

Κάτι που θα ήθελα να δω είναι η αναγνώριση κεντρικών σημείων αναφοράς όπως η Σύνταγμα - Εθνική Άμυνα ή Ομόνοια - Αγ. Παρασκευή όταν πληκτρολογώ το όνομα της αφετηρίας και του προορισμού. Επίσης θα ήταν καλό να μειωθούν οι επιλογές στο Share This και να χρησιμοποιηθούν 3-4 ώς shortcuts. Αλήθεια που είναι το twitter;

Δεν υπάρχουν σχόλια: